Aanbevelingen

Prima werk in nieuwbouwwoning

“Szymek en zijn mensen hebben tot nu toe prima werk geleverd in onze nieuwbouwwoning: de volledige woning stucen, een vliering bouwen, een raam plaatsen en tegelvloeren leggen. En wij zijn zo tevreden dat hij nog meer voor ons gaat doen.

Wij zijn blij met de communicatie. Deze verloopt vlot en gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Tevens beschikt Szymek over een goed bouwkundig inzicht en denkt hij goed mee.”

RWS, regio H’sum

Inbouwkast Utrecht

 

"Het is fijn werken met Szymek. Je bespreekt het met hem en een dag later zit een grote inbouwkast er al in. Hij ziet het goed en vervolgens is het werktempo erg hoog".

 

V.R. Utrecht

Dakbewerking Driebergen

"De vernieuwing van het dak is naar tevredenheid uitgevoerd. De conditie van het oude dak viel tegen, waardoor zowat alle balken vervangen moesten worden. In overleg is er voor een nieuwe aanpak gekozen. Er is hard gewerkt, met heel veel zorg en binnen de geschatte tijd. De prijs/kwaliteit verhouding is prima!"

familie H.S. Driebergen

Van een vaste klant

 

"We werken al meer dan 15 jaar met Szymek. Hij heeft voor ons gewerkt in onze huizen in Nederland, Ardennen, Frankrijk en de Canarische eilanden. Op dit moment werkt hij 2 keer per jaar steeds enkele weken voor ons.

Hij heeft een aantal ERG sterke punten:

  • Kan "alles", zodat je geen andere bedrijven hoeft in te schakelen (stucen, metselen, timmeren, loodgieterswerk, verven, enz. tot tuinonderhoud/bomen zagen toe).

  • Hele sterke punten zijn bv. stucen, ramen/deuren vervangen, dubbel glas plaatsen, nieuw dak maken, isoleren, badkamer vernieuwen, enzovoort. 

  • Zoals veel Polen werken hij en zijn mensen erg hard en snel. Het team is volledig betrouwbaar.

  • Hij werkt volgens de wensen van de klanten.

De communicatie met Szymek en zijn medewerkers moet in het Engels, want hun Nederlands is beperkt."

Piet V.

Verbouwing Doorn 

"Wij zijn zeer te spreken over Aannemingsbedrijf Motyka. Szymek en zijn mannen hebben onze nieuwbouwwoning volledig gestuct en geschilderd en alle ruimten van plinten voorzien. Een prachtig resultaat tegen een redelijke prijs. Wat wij verder erg positief vonden was dat Szymek altijd erg goed bereikbaar was en zich aan de gemaakte deadlines en afspraken hield. Wij kunnen Aannemingsbedrijf Motyka dan ook van harte aanbevelen." 

 

Familie Blok (Doorn) 

Perfect stucwerk

"Szymek/Motyka heeft na uitnodiging van en in overleg met ons 2 heel aimabele stucadoors geleverd die in 2 dagen onze kelder en het hele trappenhuis opnieuw hebben gestukadoord. Het ziet er allemaal fantastisch uit en wij zijn er heel gelukkig en uiterst tevreden mee. Ook vonden wij de prijs alleszins redelijk. Wij zouden geen enkele reden weten waarom wij hem een nieuwe klus niet zouden toevertrouwen."

Erik Takken

Prima schilderwerk

"In juni 2017 heeft Szymek bij ons 2 weken schilderwerk en divers klein kluswerk uitgevoerd met een aantal collega’s van hem. Dit is ons zeer goed bevallen. Vooral de kwaliteit die geleverd is en het meedenken bij de werkzaamheden; hoe een en ander het beste gemaakt kon worden. Daarbij ging men soms voor een degelijke reparatie in plaats van vervanging waardoor kosten bespaard bleven.

 

Het was een goede ervaring en wij zullen in de toekomst (nieuw te bouwen woning) zeker weer gebruik van ze maken."

 

Ronald & Fenna van den Brink