20160914_153649
badkamer Szymek
tegelwerk
Full Service Aannemingsbedrijf Motyka

U bent op zoek naar vaklui die in uw huis of tuin een aantal zaken kunnen aanpakken. U wilt kwaliteit voor een mooie prijs en het liefst werkt u met een gerenommeerd Nederlands bedrijf. Maar u weet dat Poolse bouwvakkers vaak voordeliger zijn. Lastige keuze? Dat hoeft niet. 

Of het nou gaat om een nieuwe badkamer, aanbouw, stucadoors- en/of schilderwerk, of een schutting in de achtertuin, u kunt bij Aannemingsbedrijf Motyka terecht. Een in Nederland gevestigd aannemingsbedrijf van Poolse vaklui met Nederlandse ondersteuning. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Vakwerk van Motyka. Voortreffelijk en voordelig

 

Motyka is een Nederlands full service aannemingsbedrijf dat werkt met vaklui. Allen geschoold en al jaren werkzaam in de bouw. Alles van kelder tot dak, renoveren wij graag voor u. Badkamers, keukens, muren, deuren, ramen, isolatie, het kan allemaal. Aanbouwen, uitbouwen, schuurtjes, kasten en houtskeletbouw maken we ook voor u. Timmeren, stucadoren en tegelzetten; wij bieden nog ouderwets vakwerk.
 

Indien gewenst, kopen we onze materialen voor u in Polen in. Zo kunnen we nog voordeliger voor u werken. We werken snel en maken lange dagen, zodat u ons minder lang over de vloer heeft. En daarbij doen we geen concessies aan de kwaliteit. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie. 

Gratis een vrijblijvende offerte           

 

Wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u. Maak vandaag nog een afspraak met ons. Onze accountmanager helpt u graag verder.