Over Aannemingsbedrijf Motyka

Aannemingsbedrijf Motyka is een Nederlands bedrijf dat werkt met Poolse all round vaklui die allen al jaren in Nederland werkzaam zijn en hun kwaliteit bewezen hebben. Het bedrijf wordt ondersteund door een aantal Nederlandse professionals op het gebied van telefoon, administratie, communicatie en sales. Dit zijn veelal mensen die zelf Aannemingsbedrijf Motyka hebben ingehuurd en op die manier de oprichter Szymek hebben leren kennen. De organisatie is momenteel groeiende.

Het overgrote deel van de tijd leven we in Nederland. We verblijven dan op onze vaste locatie in Bunnik. Als dat overigens te ver weg is van uw pand, huren we een plek bij u in de buurt.

 

Gemiddeld eens in de vier weken zijn we in Polen bij onze families.

 

We stemmen onze verblijven in Polen en Nederland onderling af, zodat we op elke klus continue bemensing kunnen hebben daar waar nodig. Als het nodig is maken we wat langere dagen om klussen af te hebben. Kunt u snel weer in uw huis en wij weer naar onze families.

Szymek Motyka, allround aannemer
Over Szymek Motyka

"Mijn naam is Szymek Motyka, ik ben de oprichter van ons Aannemingsbedrijf Motyka. Ik ben allround bouwvakker en timmerman. Het vak leerde ik al vroeg. Mijn moeder komt uit een timmermansgeslacht en op mijn vijftiende ging ik bij mijn opa in de leer. Daar stond ik dan als jonge jongen bovenop een dak. Doodeng vond ik het! Maar na een paar dagen was ik gewend en liep ik met gemak over daken. Niet lang daarna mocht ik assisteren bij de eerste badkamer. Dat vond ik echt leuk werk. En nog steeds. Het vergt precisie en dat vind ik leuk. Ik heb er echt plezier in om het zo mooi mogelijk te maken. Tegelzetten en stukadoren zijn mijn persoonlijke specialiteiten. Maar ook vele andere projecten vind ik mooi om te doen. Samen met andere vaklui.

 

Via een oom ben ik ooit begonnen te werken in Nederland. Na enige tijd begon ik voor mezelf, in samenwerking met mensen uit mijn netwerk. Inmiddels heb ik een vast team van zeer bekwame mensen om me heen en vormen we samen het Aannemingsbedrijf Motyka.

​Ik spreek overigens geen Nederlands. Ook al doet deze website misschien anders vermoeden. Maar ik beheers een aardig mondje Engels, en ik ken inmiddels wel veel Nederlandse bouwtermen". 

Marnix en Debby.png
Marnix Lamers en Debby van den Boogaard

 

Marnix is een steun en toeverlaat van Szymek als het gaat om support, promotie en diverse praktische zaken achter de schermen. Marnix is als enthousiaste klant Szymek's grootste ambassadeur.

 

Debby is uw contactpersoon en account-manager. 

Peter Hubers vn Ondeneem het anders! Betrokken bi financiën en bedrijfsvoering van Aannemingsbedrjf Motyka.
Peter Hubers

 

Peter is als eigenaar van Onderneem het anders! betrokken bij financiën en bedrijfsvoering van Aannemingsbedrijf Motyka.